Verzenden en retourneren

 

 *Verzending in Nederland en België gratis vanaf  € 75,--*

Alle artikelen zijn op voorraad en alle bestelling voor 15.00 worden nog dezelfde dag op de post gedaan, afhankelijk van bestemming en tijdstip werken wij samen met PostNL, DHL. DPD of eigen koeriers.

 

De kosten voor het bezorgen worden voor Nederland en België direct gecalculeerd, voor andere landen binnen Europa worden de verzendkosten bepaald door de pakketgrootte en het land van bezorging.

 

* NB Mocht u de bestelling of een deel ervan retourneren dan zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van het creditbedrag. 

Wij schenken zeer veel aandacht om uw producten goed en beschermd te verpakken, mocht een product toch beschadigt aankomen verzoeken wij u:

  • Het pakket te weigeren, of
  • Maak een foto van het pakket met de bezorger en laat hem een verklaring tekenen dat het pakket beschadigt is aangekomen.

Indien u het pakket dat beschadigt aankomt toch accepteert dan heeft u daarbij de levering geaccepteerd en kunt u ons hiervoor niet aansprakelijk stellen.


Ook meldingen van beschadigingen die pas geconstateerd worden nadat de aflevering van het pakket door PostNl is geaccepteerd, kunnen niet in behandeling worden genomen. Wij vragen om je begrip hiervoor.

 

Retourneren

 

U heeft wettelijk het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling te retourneren. Vanzelfsprekend zullen wij u zo spoedig mogelijk uw betaling met aftrek van de bezorgkosten retourneren. Alle producten dienen ongeopend en ongebruikt te zijn en mogen geen sporen van beschadiging of vervuiling bevatten, in deze gevallen behouden wij het recht om de retourzending te weigeren.