Nourishing care, voor het voeden en verzorgen van de huid

Deze wondermiddelen zijn gemaakt van de beste natuurproducten uit Marokko. 100% biologische koudgeperste Arganolie maakt huid en haar heerlijk zacht en soepel. Het jeugelixer is een wonderolie gemaakt van een mix van Cactusvrucht, Argan en Amandel olie. Een paar druppels is genoeg om je huid jong, zacht en soepel te houden. Beide in een luxe sprayfles dus makkelijk in gebruik.

 

Biologische Koudgeperste Arganolie

 

Biologische koudgeperste arganolie *


Voor het verzorgen en voeden van huid en haar.

Tiyya Maroc biologische Arganolie * is geheel puur en wordt  koud geperst zodat de unieke eigenschappen intact blijven.

Het is zo effectief dat u maar een paar druppels hoeft te gebruiken. Het voedt, hydrateert en geneest de huid, evenals beschadigde haarpuntjes en broze nagels.

Deze kostbare arganolie is afkomstig van de vrucht van de arganboom die al honderden jaren in Zuid-Marokko groeit. Het heeft spectaculaire kalmerende en antioxiderende eigenschappen.

Verzorg je huid door regelmatig biologische arganolie * te gebruiken om deze glad, stevig en veerkrachtig te houden.

 inhoud 50 Ml in Luxe spray fles

 * Gecertificeerd door Ecocert Greenlife en met het label Cosmébio.

Anti Aging Serum met Cactusvruchtolie

 Serum  with Prickly Pear Oil

Anti Aging Serum met Cactusvijgolie

 

Hydrateert en maakt de huid zacht en soepel. Vermindert rimpels en fijne lijntjes en houdt de huid jong!


Subtiele mix van drie deugdzame oliën: Cactusvijg-, Argan- en Amandelolie. Deze schoonheidsverzorging vol essentiële voedingsstoffen geeft uw huid vanaf het eerste gebruik zachtheid, flexibiliteit en vitaliteit. Dit jeugdserum maakt uw huid jong en soepel en vermindert fijne lijntjes.

Tiyya maakt vrouwen mooi en sereen met behandelingen die zijn geïnspireerd op Marokkaanse schoonheidstradities. Tiyya vindt duizend jaar oude gebaren opnieuw uit en verbeterd de traditionele formules om verfijnde, zachte en vaak biologische huidverzorging aan te bieden.​

Het merk spreekt vrouwen aan die op zoek zijn naar authenticiteit die de heerlijke geur van etherische oliën, natuurlijke ingrediënten, eenvoudige en elegante verzorging waarderen die hun beloften nakomen.

Tiyya bevredigt de dorstige en levenloze huid met Youth Serum, de nieuwe behandeling die de geheime krachten van de cactusvijg onthult.

Het Youth Serum, een kostbaar elixer om de huid te beschermen.

Tegen het verstrijken van de tijd, stress en vermoeidheid die de lijntjes verharden, geeft het Youth Serum een intens gevoel van comfort.

Subtiele mix van drie deugdzame oliën: Cactusvijg-, Argan- en Amandelolie. Deze schoonheidsverzorging vol essentiële voedingsstoffen geeft uw huid vanaf het eerste gebruik zachtheid, flexibiliteit en vitaliteit.

Dag en nacht kan het gebruikt worden als schoonheidsserum, net voor het aanbrengen van de crème.

 

Inhoud 50 ml in luxe sprayfles