Tiyya Maroc in Nederland

Tiyya Maroc heeft een assortiment producten op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten.

Alle planten, vruchten en mineralen die in Tiyya-producten worden gebruikt, zijn afkomstig uit de meest gereputeerde natuurgebieden van Marokko.

Nauwkeurig geselecteerd vanwege hun uitzonderlijke kwaliteiten, worden ze vervolgens geoogst en getransformeerd met oneindige zorg om al hun kostbare eigenschappen intact te houden.

In Marokko hebben vrouwen altijd tijd en energie gestoken in hun schoonheid. Met behulp van de kostbare hulpbronnen van de natuur hebben oude generaties voorbereidingen en schoonheidsrituelen uitgevonden die nu deel uitmaken van het erfgoed van elke Marokkaanse vrouw.

Tiyya is de eerste reeks schoonheidsproducten die deze voorouderlijke tradities en hun authentieke schoonheidsrecepten in een moderne en praktische verpakking herstelt.

Tiyya is de perfecte gelegenheid om te vernieuwen met traditionele schoonheid vervaardigd volgens strikte veiligheidsnormen.

Met zijn pure en kostbare formules onthult Tiyya de schoonheidsgeheimen van de natuur.

Een reeks onmisbare producten om te zuiveren, op te frissen, te verzachten en te verfraaien: zwarte zeep uit Marrakech, Rhassoul uit Missour, gecertificeerd * biologisch rozenwater van Kelaat Mgouna, oranjebloesemwater uit Dar Belarmi, biologisch * arganolie uit Agadir, henna uit Tata en Cactusvijgolie van Sidi Ifni.

Deze productlijn wordt nog uitzonderlijker gemaakt door de kwaliteitsnormen die de natuurlijke effectiviteit van al deze ingrediënten versterken en ze gebruiksvriendelijk maken.

Neem in de hammam of thuis de tijd om te ontspannen en te genieten van een nieuw soort welzijn met Tiyya.

 

* Gecertificeerd door Ecocert Greenlife en met het label Cosmébio.