Rhassoul met essentiële oliën

Ghassoulklei voor het reinigen van de huid

Rhassoul met essentiële oliën

Voor het reinigen, ontgiften en exfolieren van de huid.

Rhassoul (Ghassoul) is een vulkanische lavaklei uit het Atlasgebergte van Marokko. Eeuwenlang wordt Rhassoul al gebruikt om huid en haar te reinigen, beschermen en verzachten. Rhassoul bevat veel mineralen zoals Silica, Magnesium, Kalium, Calcium en IJzer maar ook pro-vitamines en spoorelementen.

Deze natuurlijke klei is heel zacht voor de huid maar absorbeert en verwijdert vet, vuil, bacteriën en zelfs ontstekingen.

Rhassoul kan voor veel verschillende zaken gebruikt worden bijvoorbeeld voor reiniging en ontgiftiging van de huid maar ook als exfoliant (eventueel in combinatie  met onze Scrubhandschoen) als masker of zelfs in plaats van shampoo.

Rhassoul is geschikt voor elk huidtype en uitermate geschikt bij een vette huid, puistjes, acne, mee-eters of oneffenheden.

U zult ervaren dat een behandeling met Rhassoul  de huid hydrateert, verstevigt, verheldert en de elasticiteit verbetert. Het resultaat is een schone, stralende en jonge huid.

Deze Rhassoul is verrijkt met essentiële oliën van Rozemarijn, Eucalyptus, Oranjebloesem voor een zachte en heerlijk geurende huid.

Deze Rhassoul in poedervorm kan voor gebruik als een masker voor huid of haar worden gemengd tot een pasta met warm water of bijvoorbeeld met een heerlijk geurende rozenwater of Arganolie voor een nog zachtere huid en optimale bescherming.

Gebruik bij het mengen van de Rhassoul geen metalen bakje of hulpmiddelen, de negatieve lading van de klei die zorgt voor het reinigen en ontgiftigen wordt hierdoor vermindert.

Tiyya Rhassoul (Ghassoul) met essentiële oliën

Inhoud 250 ml

 * Gecertificeerd door Ecocert Greenlife en met het label Cosmébio

Rating: 5 sterren
1 stem