Amira Huidverzorging

Amira Huidverzorging is een jong maar snel groeiend bedrijf dat is opgericht door Amira. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende bedrijven op het vlak van voeding en verzorging ging zij op zoek naar producten die niet alleen huid en haar optimaal reinigen, voeden en verzorgen maar ook nog eens puur natuurlijk, biologisch en eerlijk zijn.

 

Terugkijkend op de natuurlijke producten die zij en haar familie en vrienden in Marokko gebruikten ging zij op zoek naar soortgelijke producten, maar dan veel eenvoudiger om te gebruiken.

 

Tiyya Maroc is een toonaangevend huidverzorgingsmerk uit Marokko dat gebruikt maakt van de natuurlijke schatten van het land zoals Lavaklei uit het Atlas gebergte (Rhassoul), Rozenwater en Oranjebloesemwater gemaakt van de beste bloemen van deze planten en bomen en natuurlijk koudgeperste Arganolie rechtstreeks uit de pitten van de Arganbomen die groeien tussen Marrakesh en Agadir.

 

Amira wil graag bereiken dat iedereen kan genieten en zijn of haar huid kan laten stralen met deze heerlijke natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat u nooit meer iets anders wilt!