Scrub Producten

Scrubhandschoen Kessa

 

Scrubhandschoen

€ 5,95

Scrubhandschoen

€ 5,95

Tiyya Kessa Hammam-Washandje

 

Deze Scrubhandschoen (ook wel Kessa of Kese genoemd) in de Tiyya kleuren versierd met het Tiyya logo wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en de huid schoon, jong en fris te maken.

Maak thuis, in de sauna of in de hammam de huid warm en vochtig en wrijf vervolgens het hele lichaam in met Black Soap voordat je het washandje gebruikt om dode cellen te verwijderen. Het resultaat is een gezuiverde, zachte en gladde huid.

Ideaal voor in bad/onder de douche, de sauna of de Hammam.

Daarna heerlijk de huid bevochtigen en verfrissen met Oranjebloesem water of Rozenwater.

Natuurlijke Exfoliërende Zeep

Natuurlijke Exfoliërende Zeep met Arganolie

Deze premium exfoliërende zeep van Tiyya Maroc verrijkt met koudgeperste Arganolie is 100% natuurlijk en op basis van olijfolie. Alle zepen van Tiyya Maroc zijn gecertificeerd, vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen, parabenen en tensio-actieve stoffen.

Tiyys Maroc  Premium exfoliërende zeep met biologische arganolie is zorgvuldig samengesteld om bij uw huid te passen, het bevat een hoog percentage antioxidanten en vitamine E dat zorgt voor  een schone, stralende, gehydrateerde en gezonde huid .

Tiyya Maroc exfoliërende zepen worden gemaakt door middel van een ambachtelijk productieproces, met respect voor de grondstoffen en liefde voor de huid.

De zeep kan over het hele lichaam en gezicht worden aangebracht. Ze verzachten en sublimeren je huid voor een stralende en frisse teint en garanderen vooral een optimale hydratatie. De Tiyya Maroc zeep droogt de huid niet uit, integendeel, ze helpt de hydrolipidenfilm van de opperhuid te herstellen.

Deze natuurlijke zepen zijn er ook in de volgende soorten:

  • Honing
  • Rozemarijn
  • Lavendel
  • Arganolie
  • Zwarte Komijn (Nigella)

 

Rugscrubber

 

Rug scrubber

€ 11,95

Rug scrubber

€ 11,95

Tiyya Back Scrub

Voor het scrubben van de huid op plekken waar je zelf lastig bij komt.

Bevochtig je huid thuis in de badkamer, in de sauna of in de hammam. Wrijf je huid in met zeep en gebruik dan de Rugscrub om dode huidcellen te verwijderen. Met deze dubbelzijdige Rugscrubber kun je scrubben en schuimen.

Uw gezuiverde huid zal al zijn zachtheid terugkrijgen.