Natuurlijke Exfoliërende zeep met Nigella (zwarte komijnzaad)

Natuurlijke Exfoliërende Zeep met Nigella (zwarte komijnzaad)

Deze premium exfoliërende zeep van Tiyya Maroc verrijkt met Nigella is 100% natuurlijk en op basis van olijfolie. Alle zepen van Tiyya Maroc zijn gecertificeerd, vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen, parabenen en tensio-actieve stoffen.

Nigella zeep is een van de beste soorten zeep die wordt gebruikt voor huidverzorging en behandeling van verschillende problemen waaraan de huid wordt blootgesteld. Onder meer acne omdat het een hoog percentage antibacteriële eigenschappen bevat en de olie die wordt gewonnen uit de zaden van het nigellazaad  een hoog gehalte aan ijzer, fosfaat, fosfor en zink en vitamines (B2, B1, A, C), nigeline, onverzadigde vetzuren en antioxidanten bevat.

Exfoliërende Nigella zeep kan dagelijks worden gebruikt voor de vette huid en de normale huid. Voor de droge huid wordt aanbevolen om het twee keer per week te gebruiken om te genieten van de zachte exfoliatie.

Tiyya Maroc exfoliërende zepen worden gemaakt door middel van een ambachtelijk productieproces, met respect voor de grondstoffen en liefde voor de huid.

De zeep kan over het hele lichaam en gezicht worden aangebracht. Ze verzachten en sublimeren je huid voor een stralende en frisse teint en garanderen vooral een optimale hydratatie. De Tiyya Maroc zeep droogt de huid niet uit, integendeel, ze helpt de hydrolipidenfilm van de opperhuid te herstellen.

Deze natuurlijke zepen zijn er ook in de volgende soorten:

  • Honing
  • Rozemarijn
  • Lavendel
  • Arganolie
  • Zwarte Komijn (Nigella)