Q. Werken jullie op basis van Dropshipping of hebben jullie een snelle en betrouwbare levertijd?

A: Wij hebben alle producten ruim voldoende op voorraad en zorgen voor een snelle en betrouwbare verzending. Alle producten die tot 15.00 worden besteld (en zeer regelmatig ook producten die hierna zijn besteld) worden dezelfde dag nog verzonden via PostNL, DHL of DPD afhankelijk van formaat en levertijden.

Q: Ik wil graag gezichts- en lichaamsmaskers zelf maken op basis van natuurlijke ingrediënten, zijn jullie producten hier voor geschikt?

A. Diverse huidverzorgingsproducten kunnen uitstekend als basis ( Ghassoul of Marokkaanse Zwarte Zeep) gebruikt worden en andere zijn perfecte aanvullingen om je eigen middel te verrijken, zoals Arganolie, Rozenwater of Oranjebloesemwater.

Q. Ik heb een moeilijke huid, ik wil graag goed reinigen maar krijg met veel producten  juist meer problemen, of ik krijg juist weer een vette huid en bij andere producten wordt mijn huid erg droog, wat adviseer jij?

A. Rhassoulklei is een erg fijn product hiervoor, het absorbeert als het ware vuil, vet en ontstekingen, reinigt de huid diep en voedt en hydrateert de huid tevens.